Een toegewijd team

Gudrun Goffin

Ik ben Gudrun, samen met Brecht en enthousiaste mama van Nore en Fien. De praktijk ligt aan mijn huis dus je ziet waarschijnlijk mij als eerste. Na een intake gesprek bekijken we wat de mogelijkheden zijn en word je ofwel door mij, ofwel door mijn collega Pauline opgevolgd. Ikzelf ben afgestudeerd in 2003 aan de KULeuven, met als specialisatie pediatrische revalidatie.

Ik heb talrijke bijscholingen gevolgd waaronder psychomotorisch therapie, Bobath, verschillende bijscholingen over ademhalingskinesitherapie, enz… Jaarlijks staan er nog steeds talrijke bijscholingen in mijn agenda om steeds mee te blijven met de meest recente inzichten.

Naast het werk in mijn praktijk zet ik me ook in voor onze pediatrische beroepsorganisatie om ons mooie beroep te vertegenwoordigen. Daar zet ik me onder andere in voor het project ‘De magie van buiklig’ om jonge ouders te ondersteunen in het belang van een goede motorische start van hun kind.

Pauline Buffet

Ik ben Pauline en in 2020 ben ik afgestudeerd als kinesitherapeut aan de UHasselt, met als specialisatie pediatrie. Sinds november 2020 werk ik samen met Gudrun in de praktijk. Naast de praktijk in Hoeselt werk ik ook met kinderen in een multidisciplinaire praktijk in Hechtel-Eksel en in Pulderbos, een revalidatiecentrum voor kinderen. Hier werk ik op de afdeling neurologische aandoeningen.

Ik ben een leergierig persoon, en daarom volg ik net als Gudrun verschillende bijscholingen. Zo heb ik mij verdiept in de psychomotorische therapie aan de hand van een jaarcursus. Ook het komende jaar staan er weer verschillende bijscholingen waaronder elastisch tapen en ademhalingskinesitherapie bij kinderen op de planning.